Kayseri'de silahlı şiddet olayında yeni gelişme

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri iki grup arasında meydana gelen silahla kasten yaralama olayında 15 şahsı yakaladı. Detaylar Kayseri Olay'ın haber bülteninde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de silahlı şiddet olayında yeni gelişme
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de iki grup arasında meydana gelen silahla kasten yaralama olayına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 15 şahıs yakalandı. 

31 Temmuz 2024 tarihinde meydana gelen 'silahla kasten yaralama, genel güvenliğin tehlikeye sokulması ve iş yeri kurşunlama' olaylarına yönelik olarak Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde 15 şahıs yakalandı. Şahısların isimleri ise şu şekildedir: U.T, A.T, N.T, İ.T, F.Ö, M.Y, E.G, A.Ç, İ.Ç, E.T, M.E, Y.D, N.Ç, M.P ve K.O.M.

Adli makamlar tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, yakalanan şahıslardan 5’i tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Diğer 10 şahıs hakkında ise adli kontrol kararı verildi.

Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada; kentimizde huzuru bozmaya çalışan suç unsurlarıyla mücadelesini aralıksız ve etkili bir şekilde sürdüreceğini bildirdi.