Kayseri'de sıcaklıklar artıyor: İlçelerde hava durumu nasıl olacak?

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Hava durumuna ait detayları Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de sıcaklıklar artıyor: İlçelerde hava durumu nasıl olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Kayseri ve ilçelerinde hava sıcaklığı nasıl olacak?  Kavurucu sıcaklar devam edecek mi?  Vatandaşların merak ettiği bu soruların cevabını Meteoroloji açıkladı. Meteoroloji 19 Temmuz'a ilişkin hava durumu raporunu paylaştı.

Meteorolojiden alınan verilere göre bugün Kayseri'de bugün parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Kayseri'de en yüksek sıcaklık 33 derece, en düşük sıcaklık ise 17 derece olması bekleniyor. İlçelerde ise hava durumu genellikle parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. En düşük sıcaklık Erciyes K.M.'de 22°C, en yüksek sıcaklık ise Yeşilhisar'da 34°C olarak görülmektedir.

Bölge genelinin  parçalı ve az bulutlu, akşam saatlerinden sonra Sivas'ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği öngörülüyor. Rüzgar kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) eseceği bekleniyor.

Kayseri'de sıcaklıklar artıyor: İlçelerde hava durumu nasıl olacak?