Kayseri'de sıcaklık düşüyor, yağmur ve fırtına geliyor!

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Hava durumuna ait detayları Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de sıcaklık düşüyor, yağmur ve fırtına geliyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tüm yurtta ve kentimizde sağanak yağışlı havalar devam ediyor. Hava sıcaklığı hissedilir derecede düşen bu günlerde Meteorolojiden alınan verilere göre bugün parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam ilk saatlerde hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Sabah ve akşam saatlerde serinliğin iyice kendini hissettirdiği bugünlerde işte ilimizde beklenen hava durumu; Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; Kayseri'de en yüksek sıcaklık 24 derece, en düşük sıcaklık ise 10 derece olacak.

Kayseri'de sıcaklık düşüyor, yağmur ve fırtına geliyor!

Bölge genelinin havanın parçalı, zamanla çok bulutlu geçeceği, Kayseri ve Sivas çevrelerinde öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görüleceği geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı mevsim normalleri civarında seyredeceği bekleniyor.Rüzgar batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, zamanla orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra Kayseri ve Sivas çevrelerinde yer yer kuvvetli (ani rüzgar 40-60 km/sa) eseceği bekleniyor.

Kuvvetli Rüzgar Uyarısı: Kayseri ve Sivas çevrelerinde beklenen rüzgar yer yer kuvvetli (ani rüzgar 40-60 km/sa) eseceği beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (çatı uçması, ağaç devrilmesi, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kayseri'de sıcaklık düşüyor, yağmur ve fırtına geliyor!