Kayseri'de sıcaklık düşüyor mu?

Ülke genelinde olduğu gibi Kayseri'de aşırı sıcakların etkisi altında. Dün kentte hava sıcaklığı 39 dereceye kadar ulaştı. Peki önümüzdeki günlerde hava nasıl olacak? Sıcaklık artıyor mu, düşüyor mu? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de sıcaklık düşüyor mu?

Kavurucu sıcakların etkisi sürüyor. Ülke genelinde olduğu gibi Kayseri'de de aşırı sıcak hava hayatı olumsuz etkiliyor. Hava sıcaklığı dün kentte rekor seviyeye ulaştı. 39 derecenin görüldüğü kentte önüğmüzdeki günlerde hava nasıl olacak? Hava sıcaklığı düşecek mi, artacak mı? Meteroloji 7'nci Bölge Müdürlüğü bu konuda merak edilen açıklamayı yaptı. Haftalık hava tahmin raporu açıklandı.
Kayseri'de sıcaklık düşüyor mu?Açıklanan rapora göre sıcaklıklar geri bıraktığımız günlere göre düşüşe geçiyor. Yarın hava az bulutlu ve açık geçecek. Sıcaklık 37 derece tahmin edilirken, Cumartesi günü 37 ve pazar günü ise sıcaklık 36 derece olacak. Yeni haftada yani Pazartesi günü itibariyle en düşük vaha sıcaklığı 16, en yüksek hava sıcaklığı ise 34 derece olacak. Salı günü de en düşük sıcaklık 13 en yüksek sıcaklık ise 34 derece tahmin ediliyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinin 4 ile 8 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. 
İŞTE HAFTALIK HAVA TAHMİN RAPORUNUN DETAYLARI
Kayseri'de sıcaklık düşüyor mu?