Kayseri'de şenlik yapıldı! İşte renkli görüntüler...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi tarafından, 'Aile Pilav Şenliği' etkinliği düzenlendi. Etkinlik birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de şenlik yapıldı! İşte renkli görüntüler...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi tarafından, üyelerin ve ERVA Spor Okulu öğrencilerinin katılım sağladığı “Aile Pilav Şenliği” etkinliği düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, çocuklar için özel oyun alanları kurulurken, hediyeler dağıtıldı. Aynı zaman programda çeşitli ikramlarda da bulunuldu. Etkinlikte çocuklar, eğlencenin tadını çıkarırken, üyeler de birbirleriyle tanışma ve kaynaşma fırsatı buldu.

Kayseri'de şenlik yapıldı! İşte renkli görüntüler...

Etkinliğe Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ferhat Akmermer de katıldı. Burada konuşan Vali Çiçek, organizasyonu çok beğendiğini söyleyerek, Başkan Akmermer’e teşekkür etti. Çiçek, “MÜSİAD Başkanımız Ferhat Akmermer'e özel bir teşekkür etmem gerekiyor. MÜSİAD Kayseri ile ilgili birlik beraberlik meseleleri Kayseri'yi ilgilendiren konularda tek yürek olarak her zaman organizasyonlarda farklı bir hava katıyor. Okul açılmadan önce hem kendi evlatları hem ERVA spor okulunun değerli çocukları ile birlikte bir gün geçirelim diye böyle bir organizasyon yapmışlar. Benim çok hoşuma gitti. Güzel bir mesaj veriyorlar.” dedi. 

Kayseri'de şenlik yapıldı! İşte renkli görüntüler...

Çiçek’in ardından konuşan Akmermer ise şu ifadeleri kullandı; “Sayın Valimize bir söz vermiştik. ERVA MÜSİAD ile bütünleşecek demiştik. Biz kendi ailelerimiz ve çocuklarımızla beraber yarının stresini azaltmak için bir etkinlik planlarken gündemimizin birinci maddesinde ERVA'daki yavrularımız da vardı. Onlarla bir araya geldik, kaynaştık. Sayın Valimiz şehre uyuşturucu ile mücadele ile ilgili bambaşka bir hava kattı. Kazandığımız paraları bir gün bu dünyada bırakıp gittiğimizde nasıl ahlaklı, erdemli bir nesle bırakacağız bunun hesabını yapmak zorundayız.”

Kayseri'de şenlik yapıldı! İşte renkli görüntüler...