Kayseri'de şenlik var

Kayseri'nin Özvatan ilçesinde düzenlenecek 9. Yaz şenliği için hazırlıklar tamam. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de şenlik var
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Özvatan ilçesi Taşlık Mahallesi, ışıltılı yaz günlerini birbirinden renkli etkinliklerle karşılamaya hazırlanıyor. Yemyeşil doğası ve samimi halkıyla ünlü olan mahallede bu yıl düzenlenecek olan geleneksel 9. Yaz Şenlikleri, unutulmaz anlara ev sahipliği yapacak. Vatandaşları coşku ve eğlencenin doruğuna çıkaracak bu muhteşem etkinliklere sizde davetlisiniz. 

Özvatan ilçesi, her yıl olduğu gibi bu yaz da dopdolu etkinliklerle renklenecek. Şenlikler boyunca gerçekleştirilecek olan çeşitli aktiviteler sayesinde hem çocuklar hem de yetişkinler eğlenceli vakit geçirecek. Yarışmalar, konserler ve daha pek çok sürpriz etkinlik, şenlik alanında yerini alacak.

Mahallenin yöresel lezzetleri, sevenlerine sunulacak. Müzik tutkunlarına özel düzenlenecek konserler, şenliklerin en renkli anlarından biri olacak. 

Doğal güzellikleriyle ünlü Taşlık Mahallesi, doğa yürüyüşleri ve tarihi keşifler için harika bir ortam sunuyor. 
Yaz Şenlikleri, 22 Temmuz (bugün) saat 18.00’da başlayacak. İki gün sürecek olan şenlik için farklı noktalardan otobüste kaldırılacak. 

22 Temmuz (bugün) otobüs saatleri: 14.00-16.00
23 Temmuz (yarın) otobüs saati: 10.00

Siz de ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte unutulmaz anılar biriktirmek istiyorsanız, Özvatan 9. Yaz Şenlikleri'ne katılmayı unutmayın! Hep birlikte, coşkunun ve neşenin doruklarına ulaşacağı bu muhteşem etkinlikleri kaçırmayın.
Kayseri'de şenlik var