Kayseri'de seçim var!

Kayseri'de Veteriner Hekimleri Odası seçime gidiyor. Genel kurul Eylül ayı içinde yapılacak. Mevcut Başkan Akgül Ergül, yeniden aday olduğunu duyurdu ve yönetim kurulu aday listesini açıkladı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de seçim var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Veteriner Hekimleri Odası Eylül ayında genel kurul yapacak. Mevcut Başkan Akgün Ergül, yapılacak seçimde yeniden aday olduğunu açıkladı. 

Kayseri'de seçim var!

İlk günkü heyecanla adayız

Ergül, konuyla ilgili olarak 'Veteriner Hekimlik mesleğimize hizmet yolunda, ilk günkü heyecanımızla, çalışma şevkimizle, kutsal mesleğimize hizmet etmek için; Kayseri Veteriner Hekimleri Odamızın Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Genel Kurulu’nda yeniden aday olduğumu ve yeni Yönetim Kurulumuzu büyük bir gururla paylaşıyorum. Birlikte çalışmak, mesleğimizin tüm paydaşlarına hizmet etmek her zamanki gibi tek amacımız. Ben değil, biz diyebilmek için, bir seferlik bir dönemlik değil, her dönem her zaman meslektaşlarımızın yanında olmak için sizlerle birlikte geliyoruz. Kazanan mesleğimiz ve cefekar meslektaşlarımız olsun' dedi. 

Kayseri'de seçim var!

Yönetim kurulu aday listesinde kimler var? 

Diğer yandan mevcut Başkan ve Başkan adayı Akgül Ergün, yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor: Akgün Ergül, Özgür Tahir Özden, Ahmet Cem Sağırkaya, Erdem Can Doğan ve Muhammed Kencer.