Kayseri'de seçim heyecanı! Adaylar tanıtıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Kayseri'de aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de seçim heyecanı! Adaylar tanıtıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yerel seçimler için geri sayım başladı. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde adaylığı kesinleşen isimler ise çalışmalarını sürdürüyor. Çarşı, pazar gezen adaylar vatandaşlarla buluşup sorun ve taleplerini dinliyor. Adaylar aynı zamanda yapacağı projeler hakkında bilgiler aktarmayı da ihmal etmiyor. 

Kayseri'de seçim heyecanı! Adaylar tanıtıldı

Bir yandan da partiler de aday tanıtımına ilişkin programlar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsam Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ‘Aday Tanıtım Toplantısı’nı bugün gerçekleştirdi. Bir düğün salonunda yapılan programa CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları, meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Kayseri'de seçim heyecanı! Adaylar tanıtıldı

Büyük bir coşku ile yapılan programda, halkçı ve sosyal belediyecilik mesajı da verildi. Programdan kareler paylaşan Milletvekili Genç, “Kayseri Büyükşehir Belediye ve ilçe belediye başkan aday tanıtım toplantımızı büyük bir coşku içinde gerçekleştirdik. Büyükşehrimizde ve tüm ilçelerinde halkçı ve sosyal belediyeciliği hâkim kılacak, aydınlık bir geleceği hep birlikte büyüteceğiz.” dedi. 

Kayseri'de seçim heyecanı! Adaylar tanıtıldı

İşte Kayseri'nin adayları:

Büyükşehir Belediyesi: Murat Molu
Melikgazi: Özgür Alçı
Kocasinan: Mustafa Yıldız
Talas: Hacı İbrahim Yıldırım
Develi Faruk Kürkcü 
Hacılar: Kadir Adanır
İncesu: Ayşe Kendir
Özvatan: İrfaniye Almaz
Pınarbaşı: Deniz Yağan
Sarıoğlan: Murat Özcan
Sarız: Ömer Faruk Eroğlu
Yahyalı: Mehmet Acarbaş
Yeşilhisar: Deniz Onaç
Felahiye: Şeref Güleser
Bünyan: İbrahim Marzıoğlu
Akkışla: Mustafa Dursun