Kayseri'de seçilen yeni Başkanın ilk uygulaması dikkat çekti

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından başkan seçilen Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç'tan dikkat çeken istek. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de seçilen yeni Başkanın ilk uygulaması dikkat çekti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri, 31 Mart yerel seçimlerinde sandık başına giderek tercihini yaptı. Yapılan bu seçimle büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlar belli oldu.

Büyükşehir belediyesi dahil 17 belediyenin AK Parti yönetiminde olan Kayseri’de resmi olmayan verilere göre, 4 ilçe Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP), 1 ilçe ise İyi Parti yönetimine geçti. 

İyi Parti’ye geçen Kayseri’den tek belediye ise Tomarza oldu. Tomarza’da Osman Koç, resmi olmayan verilere göre, AK Parti adayına 2 bin 359 fark atarak başkan seçildi. 
Yeni başkanın ilk isteği ise dikkat çekti. Başkan Koç, kendisine tebrik için çiçek getirilmesini istemedi bunun yerine ‘Çiçek Gönderme Yetim Sevindir’ kampanyasına katılarak ihtiacı olan vatandaşlar için yardım istedi. Mevcut konuya ilişkin açıklama yapan Koç, “Tarafıma kutlama amaçlı çiçek göndermek yerine ‘Çiçek Gönderme Yetim Sevindir’ kampanyamıza katılarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gıda kolisi veya alışveriş çeki yardımlarınızı başkanlık binasında bulunan ‘sekreterlik görevlilerine’ teslim etmenizi rica ederim.” dedi.