Kayseri'de satışa çıkarılan AVM ile ilgili yeni gelişme! Kaldırıldı

Kayseri'nin ünlü ailesine ait Kayseri Mix AVM'nin adeta yılan hikayesine dönen satış ihalesiyle ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Satış ihalesi ilandan kaldırıldı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de satışa çıkarılan AVM ile ilgili yeni gelişme! Kaldırıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin önde gelen ailesine ait Mix AVM’nin satışı ile ilgili olarak baş döndüren gelişmeler yaşanıyor. İlk olarak 20 Temmuz 2023 tarihinde ihaleyle satışa çıkarılacağı duyurulan AVM bir türlü satılamadı. 5834,40 metrekare yüzölçümlü arsa üzerindeki alışveriş merkezinin satışına yönelik ihalenin başlangıç bedeli 190.000.000 TL olarak açıklanmıştı. Kayseri'nin ünlü ailelerinden Başyazıcılar’a ait AVM’yi kim ya da kimlerin alacağı merak konusuydu.
Kayseri'de satışa çıkarılan AVM ile ilgili yeni gelişme! KaldırıldıERTELENEN VE BUGÜN YAPILMASI BEKLENEN İHALEYLE İLGİLİ DİKKAT ÇEKEN GELİŞME
İlk olarak 20 Temmuz 2023 Perşembe günü ihale ile satılacağı duyurulan, ancak o gün satışı gerçekleşmeyen ihale daha sonra 03 Ağustos 2023 tarihine ertelenmişti.  AVM’nin satış ihalesi yine yapılamayınca bu kez de 17 Ağustos 2023 tarihine ertelendi. Kayseri Mix AVM’nin satış ihalesi bir süre sonra 07 Eylül 2023 tarihine ertelendi. İhalenin bugün yapılması beklenirken, AVM’nin satışına yönelik ilan duyurusunun kaldırılması dikkat çekti. Bundan sonraki süreçte AVM ile ilgili nasıl bir gelişmenin yaşanacağı ise merak ediliyor. 
İLAN SİSTEMDEN KALDIRILDI!
Kayseri'de satışa çıkarılan AVM ile ilgili yeni gelişme! Kaldırıldı
KAYSERİ MİX AVM’DE KAÇ MAĞAZA VAR?
Gıda, inşaat, turizm, AVM, perakende, enerji ve tekstil gibi pek çok alanda faaliyet gösteren Başyazıcı Grubun kentte faaliyete geçirdiği Mix Kayseri AVM bir süre önce satışa çıkarıldı. Mix Kayseri, kapalı ve açık otopark alanlarının yanında sadece yeme-içme mekanlarıyla değil, spor tesisi Erciyes manzaralı koşu parkuruyla da hizmet veriyor. 2016 yılında yapımı tamamlanan ve hizmete giren Mix Kayseri AVM’de yaklaşık 21 mağazanın yer alıyor.  'Anadolu'nun ilk yaşam merkezi’ sloganıyla hizmet veren AVM için satış ihalesi duyurusu dikkat çekmişti. 
Kayseri'de satışa çıkarılan AVM ile ilgili yeni gelişme! Kaldırıldı
BAŞLANGIÇ BEDELİ 190.000.000 TL OLARAK BELİRTİLMİŞTİ
Kayseri Mix AVM’nin söz konusu ihalesi için teminat bedeli 11.400.000 TL olarak ifade edilmişti. İhalenin başlangıç bedeli ise 190.000.000 TL olarak duyuruldu. 
Diğer yandan Kayseri Mix AVM’nin satış ihalesiyle ilgili ilanda ayrıca şu bilgilere yer verilmişti: 5834,40 m² Yüzölçümlü Arsa Üzerinde 3070 m² -2.Bodrum Kat, 3070 m² -1.Bodrum Kat, 3037 m² Zemin Kat , 2635 m² 1. Kat, 1192 m² 2.Kattan Oluşan Toplam 5 Katlı Avm Olarak Hizmet Veren Beş Katlı Betonarme İşyeri Ve Arsası Nitelikli Gayrimenkul (Bu gayrimenkulümüz, sadece peşin ödeme yapılarak satın alınabilecektir. Ancak, kredi kullanmak suretiyle alınması durumu da peşin olarak kabul edilir.)