Kayseri'de sağlık çalışanları bir araya geliyor!

Kayseri'de sağlık çalışanlarının ve tıp öğrencileri bir araya geliyor. Bakın ne için! Detaylar haber bülteninde...

Kayseri'de sağlık çalışanları bir araya geliyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de 3 yıl önce ilk kez düzenlenen Doktorlar Bisiklet Turu'nun bu yıl 2.'si gerçekleştirilecek. Pandemi döneminde yıpranan doktorlara moral olması amacıyla düzenlenen etkinlik, sağlık çalışanları ve tıp öğrencilerini bir araya getirecek.

Kayseri Tabip Odası Başkanı Doç Dr Mehmet İlhan Şahin, etkinliği geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden duyurarak çok yakında ikincisini gerçekleştireceğiz diyerek müjdesini vermişti. Şahin; ‘3 yıl önce, 26 Eylül 2021’de Kayseri Tabip Odası olarak pandemide yıpranan meslektaşlarımıza moral olması için, yüzlerce katılımcıyla Doktorlar Bisiklet Turu düzenlemiştik. Çok yakında ikincisini yapacağız inşallah’ dedi.

Bisiklet Turu Nerde Ne Zaman Yapılacak?

Kayseri’de sağlık çalışanları ve tıp öğrencilerine yönelik gerçekleşecek etkinlik 2. Doktorlar Bisiklet Turu 13 Ekim Pazar günü saat 14.00'da gerçekleşecek.

Kayseri Devlet Hastanesi önünden başlayacak ve Melikgazi Tabipler Bahçesi’nde son bulacak olan bisiklet turu, hem sağlıklı yaşamı teşvik edecek hem de meslektaşlar arasında dayanışmayı güçlendirecek. 

Kayseri'de sağlık çalışanları bir araya geliyor!

Bisikleti Olmayanlara Müjde!

Bisikleti olmayan katılımcılar için de güzel haberler var. Tur öncesinde ödünç bisiklet imkanı sunulacak. Böylece herkes bu keyifli etkinliğe katılabilecek.

Sürpriz Hediyeler ve Eğlenceli Etkinlikler

Etkinlik boyunca katılımcıları çeşitli sürprizler bekliyor. Tur sonunda düzenlenecek çekilişte 10 kişiye bisiklet, 10 kişiye ise kask hediye edilecek. Ayrıca, Tabipler Bahçesi'nde Kreşendo'nun mini konseriyle birlikte çeşitli ikramlar da olacak.

Diğer yandan 3 yıl önce ilki gerçekleştirilen etkinlikte 200'ü aşkın doktor ve tıp öğrencisi ile 300 civarında vatandaşın yanı sıra Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı  ve aynı zamanda Doktor olan Memduh Büyükkılıç da katılmıştı. Doktor Büyükkılıç'ın bu etkinliğe de katılıp katılmayacağı merak konusu oldu.