Kayseri'de sadece 3 ilçede olmayacak! (04 Ağustos Pazar)

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi, bazı ilçelerde planlı elektrik kesintisi yapılacağını paylaştı. Peki bunlar hangi ilçeler? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de sadece 3 ilçede olmayacak! (04 Ağustos Pazar)
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi (KCETAŞ), vatandaşları yaşanacak elektrik kesintilerine ilişkin uyardı. Kayseri’nin bazı ilçelerinde ve mahallelerinde planlı elektrik kesintisi yapılacak. KCETAŞ yaptığı açıklamada bugün (04 Ağustos Pazar) sabah saat 08.30 itibari ile bakım onarım ve yatırım çalışmaları dolayısıyla  bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yapacak.

Tomarza: 09:00 - 17:30 saatleri arasında, Tahtakemer Mahallesi'nde Tahtakemer Küm Evler ve çevresindeki bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak. Bu süre zarfında elektrik hizmetinde aksama yaşanabileceği belirtilmiştir.

Yeşilhisar: 10:00 - 14:00 saatleri arasında, Gülbayır Mahallesi'nde Gülbayır Köyü, Gülbayır Küm Evler ve civarlarında elektrik kesintisi uygulanacak. Vatandaşların bu saatler arasında enerji ihtiyacını planlamaları önerilir.

Melikgazi: 10:00 - 12:00 saatleri arasında, Eğribucak Mahallesi'nde Sazyolu Caddesi ve çevresindeki bölgelerde elektrik kesintisi yapılacak. Bu süre boyunca elektrik enerjisinde kesinti yaşanabilir.