Kayseri'de Ramazan Bayramı'nda Ulaşım Ücretsiz Olacak Mı?

Kayseri'de vatandaşlar, Ramazan Bayramı'nda ulaşımın ücretsiz olup olmayacağını merakla bekliyor. Tüm gözler Başkan Memduh Büyükkılıç'a çevrilmiş durumda. Geçmiş yıllarda tramvaylar Bayramda ücretsizdi, ancak bu yıl için henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Kayseri'de Ramazan Bayramı'nda Ulaşım Ücretsiz Olacak Mı?

Ramazan Bayramı’nda Kayseri’de ulaşım ücretsiz olacak mı? 30 günlük Ramazan ayında son oruç tutuldu. 10 Nisan’da İslam dünyası Ramazan bayramını kutlayacak. Peki 3 günlük Ramazan Bayramında ulaşım ücretsiz olacak mı? 

Kayserililer, Ramazan Bayramı'nda ulaşımın ücretsiz olup olmayacağını merakla bekliyor. Ancak, 3 günlük bayram süresince ulaşımın ücretsiz olup olmayacağı netlik kazanmadı.

Geçmiş yıllarda Ramazan ve Kurban Bayramları'nda tramvaylar ücretsizdi. Bu yıl için henüz bir açıklama yapılmadı. tüm gözler, Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç'a çevrilmiş durumda. Başkan'ın bu konudaki kararı merakla bekliyor. Kayseri'de vatandaşlar, Ramazan Bayramı'nda tramvayların ücretsiz olup olmayacağını konusunu araştırıyor. Önceki yıllarda Bayram öncesinde karar netlik kazıyordu. Ancak, şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmaması dikkatlerden kaçmadı. Bayram süresince ulaşımın ücretsiz olup olmayacağı hala belirsizliğini korurken, yarın sabah bu konu netlik kazanmış olacak.

Bakalım, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, nasıl bir karar verecek. 

Kayseri'de Ramazan Bayramı'nda Ulaşım Ücretsiz Olacak Mı?