Kayseri'de personel alım sonuçları açıklandı!

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi (ERÜ) sözleşmeli personel alım ilanı yedek aday yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Adayların istenilen belgelerle birlikte en geç 22 Temmuz 2024 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de personel alım sonuçları açıklandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) sonuçlar açıklandı. Üniversite yönetimi, 16 Nsan 2024 tarihili başvuru sürecinin ardından 4/b sözleşmeli personel alım ilanı yedek aday yerleştirme sonuçlarını açıkladı. 

Yapılan incelemenin ardından sonuçlar açıklandı

Üniversite Rektörlüğüne bağlı birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin b fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere 16 Nisan 2024 tarihinde Resmi Gazete’de ve Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan sözleşmeli personel alım ilanına dair Kariyer Kapısı Sistemi üzerinden alınan başvurular incelendi. Yapılan incelemelerin ardından en yüksek KPSS puanı alan adaydan başlamak üzere ilgili pozisyon sayısı kadar asıl ve 1 katı kadar yedek aday belirlendi.

Kayseri'de personel alım sonuçları açıklandı!

Adaylar ne yapacak?

Adayların istenilen belgelerle birlikte en geç 22 Temmuz 2024 Pazartesi günü mesai bitimine yani saat 17:30’a kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. Diğer yandan adayların atamaları tüm belgelerin teslimi ve arşiv araştırması neticesinde yapılacak.

Sonuçlara ulaşmak için TIKLAYIN