Kayseri'de önemli açılış! Artık yeni binasında

Kayseri Hizmet Üreticileri Birliği'nin yeni hizmet binası için açılış töreni düzenlendi. Detaylar Kayseri haber bültenince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de önemli açılış! Artık yeni binasında
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Kırmızı Et Üreticileri Birliği’nin yeni binası düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Ercan Aras, Kayseri Ticaret Odası Başkanı (KTO) Ömer Gülsoy, Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Recep Bağlamış, Kayseri Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Abdulkadir Güneş ve üreticiler katıldı. Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

O birlik artık yeni binasında hizmet verecek

Törende konuşan Başkan Büyükkılıç, “Şehrimize sevdalıyız, şehrimizi seviyoruz. Bu şehrin üretenlerini sırtımızda taşımayı görev biliyoruz. Çok şükür iyi bir noktadayız” dedi. Konuşmasında geçtiğimiz hafta yapılan ve yoğun ilgi gören Gastronomi Günleri’ne de değinen Büyükkılıç, “Gastronomi Günleri’nde yüz binler Kayseri’mize doldu, taştı. 200’ün üzerinde lezzetlerimizi tattı, 31 coğrafi işaretli ürünlerimizi tanıdı, bunların daha çok sayısını arttırmak için gayret göstereceğiz. Şimdi kitap fuarımız var, milyonlara ulaşan kitapsever dostlarımız kitaplarımızla buluşuyor. Yüksek İrtifa Merkezi dedik, uluslararası platformda buraya takımlar geliyor, gelmeye devam ediyor. Avrupa Spor Şehri dedik, çok şükür ödülümüzü aldık, gidip madalyamızı da alacağız.” ifadelerini kullandı.

O birlik artık yeni binasında hizmet verecek

Büyükkılıç, vizyoner bir anlayış içerisinde projelerle şehri geleceğe taşımak ve tanıtmak için gayret ettiklerinin altını çizdi. 

O birlik artık yeni binasında hizmet verecek

KTO Başkanı Gülsoy da programda bir konuşma yaparak, Kayseri Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Ercan Aras’tan övgüyle bahsetti. Gülsoy, “Ercan Başkan üyesinin sorunu içn çalmadık kapı bırakmıyor” dedi. 

Kayseri'de önemli açılış! Artık yeni binasında

KTB Başkanı Bağlamış da yeni hizmet binasının üreticilere hayırlı olmasını dileyerek şu ifadeleri kullandı, “Kayseri Kırmızı Et Üreticileri Birliği’mizin yeni hizmet binasının açılış törenine katıldık. Ercan Başkan ve Yönetim Kuruluna başarılar diliyor, yeni hizmet binamızın üreticilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” 

O birlik artık yeni binasında hizmet verecek

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek Kayseri Hizmet Üreticileri Birliği’nin yeni biinası hizmete girdi.