Kayseri'de oldu! Bu adamlar nereye bakıyor!

Kayseri'de Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının objektife yansıdığı bir fotoğraf akıllara başrollerinde Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın oynadığı 'Nereye Bakıyor Bu Adamlar?' filmini getirdi. İşte o fotoğrafın hikayesi.. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de oldu! Bu adamlar nereye bakıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de bugün çekilen bir fotoğraf dikkat çekti. Fotoğraf akıllara başrollerinde Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın oynadığı 1976 yapımı sinema filmi olan ‘Nereye Bakıyor Bu Adamlar’ filmini getirdi.

Bu adamlar nereye bakıyor!

Fotoğrafta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki başta olmak üzere Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve diğer protokol mensuplarının aynı yöne baktıklar görüldü.

Bu adamlar nereye bakıyor!

İlginç bir anı beraberinde getiren fotoğraf, bugün öğlen saatlerinde Yahyalı ilçesinde çekildi. İlçede bugün 41 Milyon TL’ye mal olan Asfalt Plentinin açılışı gerçekleştirildi. Söz konus fotoğrafta Bakan Özhaseki'nin elindeki butona bastığı ana dair. O anda objektiflere protokolün aynı yöne baktıkları, bu dikkat çekici fotoğraf yansıdı. 

Bu adamlar nereye bakıyor!
 

Kimler katıldı?
Açılış törenine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Ak Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Bayar Özsoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükılıç, İlçe Kaymakamı Mehmet Kaya, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, İlçe Belediye Başkanları katıldı. 

Bu adamlar nereye bakıyor!