Kayseri'de oldu: Bakın vatandaş kime oy verdi?

Her seçim olduğu gibi bu seçimde de siyasilere tepkili vatandaşlar tepkisini farklı şekillerde gösteriyor. Kayseri'de de bir vatandaşın tepkisini Mauro Icardi'ye oy vererek gösterdi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayseri'de oldu: Bakın vatandaş kime oy verdi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Her seçim döneminde siyasilere ve siyasi partilere tepkili olan bazı vatandaşlar, tepkilerini dile getirmek için farklı oy kullandıklarını gösteren görseller paylaşıyor. Oy kullanma kabinlerine görüntüleme cihazları ile girmenin yasak olmasına rağmen, kullandıkları oyları görüntüleyerek, bunu sosyal medyadan paylaşan vatandaşlar, değişik mesajlar veriyor.

Kayseri'de oldu: Bakın vatandaş kime oy verdi?

Kayseri’de ise bir  vatandaş tepkisini çok farklı bir şekilde gösterdi. Oy pusulasının üzerindeki isimlerden Kayseri’de kullanıldığı anlaşılan görüntülerde; oy pusulasının üzerine, ‘Hissiyatıma göre çare İcardi’ yazan vatandaş, önceden hazırladığı ve yanında getirdiği Galatasaraylı futbolcu İcardi’nin fotoğrafının altına tercih mührünü bastı. Sosyal medyada bir anda gündem olan görüntüler onlarca kişi tarafından da alıntılanarak, paylaşıldı.