Kayseri'de oldu! Bakın ne vaat ederek dolandırdı?

Kayseri'de dolandırıcıların yöntemi yine tuttu. 59 yaşındaki bir vatandaşı bakın nasıl kandırdı? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de oldu! Bakın ne vaat ederek dolandırdı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de dolandırıcılar dur durak bilmiyor. Bu kez de 59 yaşındaki N.K’yi evlenme vaadiyle kandıran 33 yaşındaki şahıs yakalandı. 

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Kocasinan ilçesinde yürütülen çalışmalar neticesinde 59 yaşında N.K’yi evlenme vaadiyle kandırarak kendisine 30 bin TL değerinde altın, elbise aldırmakla yetinmeyip bin dolar da nakit parasına alarak ortadan kaybolan 33 yaşındaki F.O. yakalandı. 

Suç makinesi çıktı

Yakalanan F.O’nun ‘Nitelikli Dolandırıcılık/Dolandırıcılık, Yankesicilik, Hırsızlık, Güveni Kötüye Kullanma, Cinsel Taciz, Şantaj ve Fuhuşa Teşvik’ suçlarından 39 adet suç kaydı olduğu da ortaya çıktı. Ekipler tarafından yakalanan F.O. hakkında gerekli işlemler başlatıldı.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlar ile mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir.” denildi.