Kayseri'de oldu! Av'da ölüm!

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde acı olay. İlçede meydana gelen olayda bir kişi çıktığı avda hayatını kaybetti. Acı olayın detayları Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de oldu! Av'da ölüm!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde meydana gelen olayda bir avcı hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre S.Ç arkadaşları ile birlikte dün ava çıktı. Avda bir anda rahatsızlandığı ifade edilen S.Ç. aniden yere yığıldı. Çevredekiler ilk anda av kazası sandı, ancak gerçek bir süre sonra ortaya çıktı. S.Ç. arkadaşlarının ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Talihsiz avcı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. S.Ç.'nin kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği ifade edildi. Diğer yandan Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Kayseri'de oldu! Av'da ölüm!

Dernek Başkanı:  Avcı arkadaşımıza Allah rahmet  diliyoruz

Pınarbaşı Avcılar Derneği Başkanı Kadir Mağara, acı haberle ilgili olarak, “Arkadaşımız dün Pazarören Avlağında kalp krizi geçirip tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Avcı arkadaşımıza Allah rahmet  diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Ailesine de baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz” dedi.