Kayseri'de o mahalledeki arsalar satılıyor!

Kayseri'de mülkiyeti Kocasinan Belediyesi'ne ait olan 5 adet taşınmaz açık artırma ile satılacak. Konut alanı olarak belirlenen arsaların satış ihalesi 10 gün sonra yapılacak. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de o mahalledeki arsalar satılıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de Kocasinan Belediyesi'nin arsa satış ihaleleri devam ediyor. Belediye yine kaynak oluşturmak için arsa satışı yapacak. Bu kapsamda Kocasinan Belediyesi'ne ait konut alanı olarak belirlenen 5 adet taşınmaz açık artırma ile satılacak.

İhale için geri sayım başladı

İhale Kocasinan Belediyesi, Meclis Toplantı Salonunda, İhale Encümenince yapılacak. İhaleye katılacaklar istenilen belgelerle birlikte en geç 10 Eylül 2024 Salı günü, Saat 12.00’ye kadar, Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Gelir Şefliğine başvurmak zorunda.

Ödeme şekli nasıl olacak?

Açık teklif usulü ile yapılacak olan ihalede ödeme şekli konusunda da bilgi verildi. Ödeme ihale sonrası sözleşme imzalandıktan sonra, 15 gün içerisinde İhale bedelinin yüzde 30’u, vergiler, ilan bedeli gibi masraflar, alıcıya ait olacak ve peşin ödenecek. Kalanı ise 8 eşit taksit halinde ödenecek. Peşin ödeme tercih edildiğinde sözleşme damga vergisi tahsil edilmeyecek.

Kocasinan Belediyesi hangi mahallede arsa satacak?

Satılacak arsalar Erkilet Generalemir Mahallesi'nde yer alıyor. Arsalar için istenen muhammen bedel ise 3.550.000 TL ile 4.800.000 TL arasında. 

İşte ihaleyle satılacak arsalar, istenen ücret ve diğer detaylar

Kayseri'de o mahalledeki arsalar satılıyor!