Kayseri'de o ilçeye Kasım'da doğalgaz müjdesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç, Pınarbaşı'ya da kasım ayının ikinci haftasında doğal gazın sunulacağını kaydetti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de o ilçeye Kasım'da doğalgaz müjdesi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Pınarbaşı ilçe kongresine katıldı. Büyükkılıç, burada ilçede merakla beklenen doğalgaz ile ilgili açıklama yaptı. Büyükkılıç, Pınarbaşı’daki AK Parti 8. Olağan İlçe Kongresi’nde, Pınarbaşı için her türlü hizmeti hayata geçirdiklerini ve desteği sağladıklarını belirterek, hizmetlerin süreceğini duyurdu.

Kayseri'de o ilçeye doğalgaz müjdesi

Pınarbaşı’ya da Kasım Ayının İkinci Haftasında Doğal Gaz Sunulacak

Başkan Büyükkılıç, yapamayacakları şeyler vadetmediklerini söyledi. Konuşmasında, 'Bizim için hizmet önemli' diyen Büyükkılıç, Pınarbaşı’ya da kasım ayının ikinci haftasında doğal gazın sunulacağını kaydetti. Kamu ve kul hakkını önemsediklerini dile getiren Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı’nın milli ve manevi değerlere sahip insanların ilçesi olduğunu kaydetti. Büyükkılıç, 'Gece demeden gündüz demeden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti felsefesi, belediyeciliği ve Cumhur İttifakı dayanışması ile hizmet ediyoruz' dedi. 

Kayseri'de o ilçeye doğalgaz müjdesi

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Bayar Özsoy da kongrenin Pınarbaşı için hayırlı ve bereketli olması temenisinde bulundular.  Diğer yandan Başkan Büyükkılıç, güven tazeleyerek yeniden AK Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı seçilen Ahmet Çalışkan’ı kutladı ve başarılar diledi.

Kayseri'de o ilçeye doğalgaz müjdesi

Kongreye kimler katıldı?

AK Parti 8. Olağan Pınarbaşı İlçe Kongresi’ne Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu ve S. Bayar Özsoy, AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörü ve AK Parti Önceki Dönem Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti önceki dönem milletvekili Hülya Atçı Nergis, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı, parti teşkilatı, ilçe yönetimi, Cumhur İttifakı MHP ilçe teşkilatı, muhtarlar ve ilçe sakinleri katıldı.

Kayseri'de o ilçeye doğalgaz müjdesi