Kayseri'de o ilçenin en yaşlısı olan 'Oluklu Cice' hayatını kaybetti! Bakın kaç yaşındaydı

Kayseri'nin en yaşlı isimlerinden biri hayatını kaybetti. Yahyalı ilçesinde yaşayan ve bölgede 'Oluklu Cice' olarak bilinen Kerziban Yıldırım hayatını kaybetti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de o ilçenin en yaşlısı olan 'Oluklu Cice'  hayatını kaybetti! Bakın kaç yaşındaydı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin en yaşlı isimlerinden biriydi, hayata veda etti.  Yahyalı ilçesine bağlı Gazibeyli Mahallesi'nde yaşayan ve bölgede 'Oluklu Cice' olarak bilinen Kerziban Yıldırım, yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle hayatını kaybetti. Yıldırım, 115 yaşındaydı. 

Kayseri'de o ilçenin en yaşlısı olan

İlçenin en yaşlı ismiydi!

Vefat haberiyle ilgili olarak 'Yahyalı Ocağı' adlı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: İlçemizin en yaşlı insanı; Gazibeyli, Bekdeşli mahallesinden merhum Minik Hacı emminin hanımı, Mustafa, Cennet, Ali, Dudu ve Zöhre kardeşlerin sevgili anaları, halkımız arasında 'Oluklu Cice' diye anılan 115 yaşındaki güzel insan Kerziban Yıldırım yaşlılığa bağlı sebepten dolayı bugün 31 Temmuz 2024 tarihinde hakkın rahmetine kavuştu, Allah'tan rahmet ailesine sabr-ı cemil yakınlarına başsağlığı diliyorum mekanı cennet olsun inşallah.