Kayseri'de o firma personel alacak! Toplu görüşme yarın yapılacak

İş arayanlar dikkat. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Baktıroğlu Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi personel alımı yapacak. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Kayseri'de o firma personel alacak! Toplu görüşme yarın yapılacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de iş arayanlar için dikkat çeken bir iş ilanı daha yayımlandı. İş arayan ile işvereni buluşturan İŞKUR üzerinden verilen ilanda Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Baktıroğlu Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin 15 kişi vasıfsız beden işçisi alacağını duyurdu. 

Personel istihdamı için 8 Ekim Salı günü (yarın) saat 13.30’da İŞKUR il binasında toplu iş görüşmesi gerçekleştirilecek. 

Alınacak 15 kişi için ise, 18-50 yaş arası erkek, en az İlkokul mezunu, 3 vardiyalı düzende çalışabilecek, tercihen servis güzergahında (Çarşı, Esenyurt, Altınoluk, Hürriyet, Belsin, Şeker) ikamet eden şartları aranıyor. 

İşe başlayacak olanlar için ise ilana bir not düşüldü. Notta işe başlayacak personelin net 18.000 TL ile başlayacağı 2 aylık deneme sürecinden sonra maaşının net 20.000 TL olacağı ifade edildi.