Kayseri'de o firma eleman alımı yapacak

Kayseri'de iş arayanlara yönelik çağrı geldi. Hangi firma eleman alımı yapacağını duyurdu? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de o firma eleman alımı yapacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de iş arayan vatandaşlar için İŞKUR üzerinden yapılan açıklamaları dikkatle takip ediyor. Bu kapsamda kentte faaliyet gösteren firmalarda iş ilanlarını sürdürüyor. 

Kayseri Organize Sanayi Bölge 21.Cadde de bulunan Mitsan Makine A.Ş yatak işletmesinde çalıştırmak üzere eleman alacak. Kapitone makinesi operatörü, forklift operatörü, yatak imalat işçisi, beden işçisi (vasıfsız), kalite kontrolcü ve ambar/depo görevlisi alacak firma tarafından şartlar açıklanmadı. Başvurular İŞKUR İl Müdürlüğüne gidilerek ya da internet adresi üzerinden e-devlet şifresi ile sisteme giriş yapılabilecek. 

Kayseri'de o firma eleman alımı yapacak

Mitsan Makine A.Ş hakkında

1976 yılında kurulan Mitsan, çeşitli inşaat-taahhüt faaliyetlerinden sonra Mitsan Sünger markasıyla 1998 yılında Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde 25.000 m² alanda poliüretan esnek sünger üretimine başlamıştır.

Mitsan Sünger, 14DS ile 80DS arasında, değişik sertlik değerlerinde; standart, Visco, HR, Hyper Soft, Sponge ve FR (yanmaz) olmak üzere birçok farklı tipte süngeri üretmekte, yurt içi ve yurt dışı müşterilerine hizmet vermektedir. Mitsan Sünger, bilgisayar destekli teknolojik kesim makineleri sayesinde, her türlü ihtiyaca milimetrik kesim hassasiyeti ile cevap verecek kapasiteye sahiptir. Son yıllarda yaptığı vakum paket makine yatırımları ile plaka, rulo ve blok kesim süngerleri deniz aşırı pazarlara kadar ihraç etmektedir. Alternatif ihraç pazarlarında kalitesi beğenilmektedir.

Kayseri'de o firma eleman alımı yapacak