Kayseri'de o cadde ve yolun adı değişiyor! Yeni isimleri bakın ne oluyor

Kayseri'de cadde ve yolun adı değişecek. Büyükşehir Belediye Meclisi'nde bugün komisyondan gelen bu yöndeki raporlar görüşülecek. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de o cadde ve yolun adı değişiyor! Yeni isimleri bakın ne oluyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek ve karara bağlamak için bugün toplanıyor. Mecliste bazı cadde ve yollara isim verilmesi konusu da görüşülecek. 

Gazeteci Urfalıer’in ismi nereye veriliyor?

Buna göre 6 Haziran 2024 tarihinde 79 yaşındayken geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden Gazeteci Hüsamettin Urfalıer’in isimi Melikgazi İlçesi, Alpaslan Mahallesi'nde bulunan bağlantı yoluna verilecek.

Kayseri'de o cadde ve yolun adı değişiyor! İşte yeni isimleri bakın ne oluyor

Bu yöndeki talep Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyon’un da görüşüldü ve oy birliği ile kabul edildi. Bugün Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi'nde de komisyon raporları karara bağlanacak. Gündemde bir isim değişikliği daha var. 

Kayseri'de o cadde ve yolun adı değişiyor! İşte yeni isimleri bakın ne oluyor

İncesu’da o caddenin ismi değişiyor

Diğer yandan biri isim değişikliği de İncesu’da olacak. Aslen İncesulu olan Şekerbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Göktan’ın ismi de ilçede yola verilecek. İncesu İlçesi, Bahçelievler, Karamustafapaşa ve Gönenkent Mahallelerinden geçen Çay Caddesi ismi Hasan Basri Göktan Caddesi olarak değiştirilecek. Bu yöndeki talep de oy birliği ile kabul edildi.