Kayseri'de o bölgeye gidecekler dikkat! Uyarı geldi: Yol kapalı

Kayseri'nin Bünyan ilçesiyle ilgili uyarı geldi. Sağanak yağışın ardından selin vurduğu ilçede bir kişi sel sularına kapılarak hayatını kaybetti. İlçede yol kapatma duyurusu geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de o bölgeye gidecekler dikkat! Uyarı geldi: Yol kapalı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde etkili olan sağanak yağışın ardından sel meydana geldi. Sel hayatı olumsuz etkiledi. Muhittin Saraç isimli vatandaş sel sularına kapılarak hayatını kaybetti. İlçede tarım alanlarını, evleri su bastı. Aynı zamanda yollarda da hasar meydana geldi.

Kayseri'de o bölgeye gidecekler dikkat! Uyarı geldi: Yol kapalı

O güzergaha gidecekler dikkat! Yol kapalı

İlçeye bağlı Güllüce Mahallesi'nde yaşanan sel felaketinin ardından Bünyan Belediyesi vatandaşları uyardı. Belediye ''Dikkat! Önemli duyuru' başlığıyla açıklama yaptı. Açıklamada Güllüce ile Yakutiye Bünyan arası karayolunun trafiğe kapatıldığı belirtildi.

Bünyan Belediyesi'nden açıklama

Bünyan Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Yaşanan afet nedeniyle Güllüce ile Yakutiye Bünyan arası karayolu yapım ve onarım çalışmaları bitinceye kadar kapalı kalacaktır. Vatandaşlarımızın alternatif yolları kullanmaları önemle rica olunur.