Kayseri'de o bölgenin tüm giriş ve çıkışlarına kamera takıldı!

Kayseri'de, kent güvenliğine yönelik çalışmalar devam ediyor. Vali Gökmen Çiçek, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarının sayısını her geçen gün arttırdıklarını söyledi. Bir mahallenin daha giriş ve çıkışlarına kamera yerleştirildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de o bölgenin tüm giriş ve çıkışlarına kamera takıldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de vatandaşın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalar sürüyor. Vali Gökmen Çiçek, bu çerçevede yapılan çalışmalar sonrasında kameralarının sayısını artırdıklarını dile getirdi. Vali Çiçek, yapılan çalışmalarla birlikte suç işleyenlerin kaçamayacağını kaydetti.

Vali Çiçek: Şehrimizin dört bir yanındaki kamera sayısını 4 kat artırdık

‘Suçlulara göz açtırmamak için şehrimizin dört bir yanındaki kamera sayısını 4 kat artırdık’ diyen Vali Çiçek, Kayseri’de güvenlik kameralarıyla izlenmeyen ıssız bir alan bırakmadıklarını söyledi.  Göreve geldiği ilk günlerde de yaptığı açıklamada kenti kameralar ile donatacaklarını ifade eden Vali Çiçek, Kayseri'de herhangi bir suç işlendiğinde failinin yüzde 95 oranında yakalandığını da belirtti.

Kayseri'de o bölgenin tüm giriş ve çıkışlarına kamera takıldı!

Gesi’de dikkat çeken çalışma

Diğer yandan kent güvenliğine yönelik Melikgazi İlçesine bağlı Gesi’de de çalışma yapıldı. Gesi’nin giriş ve çıkış noktaları güvenlik kameraları ile donatıldı. Mahalle sakinleri yapılan çalışma nedeniyle Vali Gökmen Çiçek’e eşekkür etti.

Kayseri'de o bölgenin tüm giriş ve çıkışlarına kamera takıldı!

Yıllardır kanayan bir yaraya parmak basıldı

Gesi Bağları Kültür ve Dayanışma Derneği’nden yapılan açıklamada, ‘Gesi’nin en büyük sorunlarından biri olan güvenlik kamera izleme sistemi Gesi’ye tüm giriş çıkışlar olmak üzere yapılmıştır. Bu konuda başta Muhtarımız Mehmet Dilek, Kayseri Valimiz Gökmen Çicek ve Melikgazi Belediyesi yetkililerine teşekkür ederiz.Yıllardır kanayan bir yaraya parmak basıldı’ denildi.