Kayseri'de nefesler tutuldu!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası coşkusu Kayseri'de de zirvede! A Milli Futbol Takımımız, Almanya'da Çekya ile karşılaşıyor. Detaylar Kayseri Olay'da...

Kayseri'de nefesler tutuldu!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanı tüm Türkiye'de olduğu gibi Kayseri'de de büyük bir coşkuyla yaşanıyor. Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada, A Milli Futbol Takımımız bugün Volkspark Stadyumu'nda Çekya ile karşılaşıyor.

Kayseri'de nefesler tutuldu!

Talas Belediyesi'nden dev ekran kurulumu

Kayseri'de futbol tutkunları için özel etkinlikler düzenleniyor. Talas Belediyesi, Yamaç Paraşütü İniş Alanı'na dev bir ekran kurarak vatandaşlara maç keyfini yaşatıyor. Maçı dev ekrandan izlemek isteyen Kayserililer, kilometrelerce kuyruk oluşturdu. Futbolseverler, sevdikleriyle birlikte açık havada maç izleme heyecanını yaşıyor.

Kayseri'de nefesler tutuldu!

Maçta son durum

F Grubu'ndaki üçüncü ve son maçında A Milli Futbol Takımımız, Çekya ile karşı karşıya geliyor. Volkspark Stadyumu'nda oynanan mücadelenin ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Milli Takımımız, galibiyet için sahada mücadele ederken, taraftarlar da büyük bir heyecanla maçı takip ediyor.

Kayseri'de nefesler tutuldu!

Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Kayseri'de de Avrupa Futbol Şampiyonası coşkusu dorukta. Talas'taki dev ekran organizasyonu, futbolseverlerin bu heyecana ortak olmasını sağlıyor. Turnuvanın ilerleyen dakikalarında A Milli Futbol Takımımıza başarılar dileriz!