Kayseri'de muhteşem vadi...

Kayseri'nin gezilip görülecek yerlerini sizler için derlemeye devam ediyoruz. İşte o adreslerden birisi daha… Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de muhteşem vadi...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de yaz aylarının gelmesiyle birlikte doğa adeta coştu… Kentin güzelliği büyülerken gezilip görülecek yerler ortaya çıktı. Kayseri Olay haber merkezi olarak bizlerde siz kıymetli okuyucularımız için Kayseri’nin gezilip görülecek yerlerini derlemeye devam ediyoruz. İşte o adreslerden birisi daha: Kırlangıç Vadisi…

Kayseri'de muhteşem vadi

Melikgazi ilçesi sınırları içerisinde yer alan Kırlangıç Vadisi, yaz aylarının gelmesiyle beraber yeşile büründü. Vadinin ortasında yer alan akarsu da Erciyes Dağı’ndaki karların erimesiyle coştu.

Kayseri'de muhteşem vadi

Bitki çeşitliliği ve endemik türleriyle göz kamaştıran vadide, yazın gelişiyle canlanan doğa, seyrine doyumsuz manzaralar sunuyor.

Kayseri'de muhteşem vadi

Doğaseverlerin sıkça tercih ettiği, coğrafi özelliklerinin yanı sıra zengin florasıyla da dikkati çeken vadideki sulak ve kayalık alanlarda rengarenk çiçekler açtı.

Kayseri'de muhteşem vadi

Vadide bulunan birbirinden güzel çiçeklerin de renk açmasıyla güzel manzara oluştu. Derin vadi, doğal güzelliği ile fotoğrafçıların da uğrak noktası haline geldi.

Kayseri'de muhteşem vadi

Şehrin gürültüsü ve stresinden uzak sessiz, sakin ve dingin bir yer arıyorsanız Kırlangıç Vadisine mutlaka uğrayın.