Kayseri'de Muhtardan 'kayıp çocuk' çağrısı

Kayseri'nin İldem Bölgesinde 7 yaşlarında erkek bir çocuk bulunduğu öğrenildi. Konuyla ilgili olarak Gesi Fatih Mahalle Muhtarı Zeki Kala vatandaşlara seslendi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de Muhtardan 'kayıp çocuk' çağrısı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye kayıp çocuk haberleri ile birlikte acı olaylar yaşadı. Ortaya çıkan bazı olaylar yürekleri burktu, büyük acıların yaşanmasına neden oldu. Kayıp çocuklar meselesi kanayan bir yara olarak hafızalardaki yerini alırken Kayseri'de bu konuda dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Kayseri'de 7 yaşlarında erkek çocuk bulundu! Muhtardan kayıp çocuk çağrısı

Kayseri’nin Melikgazi İlçesine bağlı İldem Gesi Fatih Mahallesinde dikkat çeken olay. Mahallede 7 yaşlarında bir çocuk bulundu. Çocuğun adresini bilmediği öğrenildi. Mahalle harekete geçti. 

Polis harekete geçti

Yaşanan olayla ilgili olarak polis harekete geçti. Diğer yandan Gesi Fatih Mahalle Muhtarı Zeki Kala da vatandaşlara bu yönde çağrıda bulundu.

Kayseri'de 7 yaşlarında erkek çocuk bulundu! Muhtardan kayıp çocuk çağrısı

Muhtar’dan mahalle sakinlerine kayıp çocuk çağrısı

7 yaşındaki kayıp çocukla ilgili olarak çağrı yapan Muhtar Kala, ‘Kıymetli dostlarım yedi yaşlarında erkek çocuğu bulunmuştur. İsmini ve ev adresini bilmiyor. Çevrenizde arayan soran olursa çocuk İldem Polis Merkezinde’ ifadelerini kullandı.