Kayseri'de merakla beklenen yeni OSB ile ilgili flaş gelişme!

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Kocasinan Tarıma Dayalı İhtisas (Jeotermal Kaynaklı Sera) Organize Sanayi Bölgesi'ne yönelik dikkat çeken açıklama yaptı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de merakla beklenen yeni OSB ile ilgili flaş gelişme!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası ve Kayseri Ticaret Borsası’nın kurucu üye olarak yer aldığı Jeotermal Kaynaklı Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Bu kapsamda, geçtiğimiz şubat ayında Kayseri Ticaret Borsası’nda Vali Gökmen Çiçek başkanlığında, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve il protokolünün katılımlarıyla, Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri (TDİOSB) Toplantısı düzenlenmişti. Toplantıda Başkan Büyükkılıç tarafından projenin mega bir yatırım olmasının hedeflendiği ifade edilmişti. 

Kayseri'de merakla beklenen yeni OSB ile ilgili flaş gelişme!

Başkandan yeni açıklama

Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri (TDİOSB) projesi ile ilgili dikkat çeken paylaşım KTB Başkanı recep Bağlamış’tan geldi. Başkan Bağlamış, Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri projesinin yerleşim planı ve üst yapı modül projesinin onaylandığını söyledi. 

Bağlamış yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Şehrimize hayırlı olsun. Tarım Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından Kayseri Kocasinan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Genel yerleşim planı ve üst yapı modül projeleri onaylandı. 
Projemizin hızla ilerlemesine destek olan, katkı sağlayan Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı’ya teşekkür ederiz. “

Kayseri'de yatırımlar hız kazanıyor! Proje onaylandı

Kayseri Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi nedir?

Kayseri Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, tarıma dayalı sera üretimi ve ilgili sektörler için özel olarak tasarlanmış bir işletme alanıdır. 

Kayseri'de yatırımlar hız kazanıyor! OSB projesi onaylandı

Nasıl başvurulabilir?

Başvuruları kabul etmek ve başvuru süreci hakkında daha fazla bilgi almak için Kayseri Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yönetimine başvurulması gerekiyor.

Kayseri'de yatırımlar hız kazanıyor! Proje onaylandı