Kayseri'de mavi ile yeşilin buluştuğu cennetten bir köşe...

Kayseri'nin gezilip görülecek yerlerini sizler için derlemeye devam ediyoruz. İşte hafta sonunu sevdiklerinizle keyifle geçireceğiniz bir adres daha… Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de mavi ile yeşilin buluştuğu cennetten bir köşe...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İç Anadolu’nun en büyük üçüncü şehri olan Kayseri’nin doğal güzellikleri saymakla bitmiyor. Özellikle bahar mevsiminde yeniden canlanan doğa adeta ziyaretçileri ağırlamak için sabırsızlanıyor. Vadileri, ormanları, şelaleleri, viyadükleri ve daha sayılamayacak güzellikleri ile Kayseri, yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çekiyor. 

Kayseri'de mavi ile yeşili buluşturan adres...

Özellikle hafta sonu güneşi gökyüzünde gören vatandaşlar doğaya akın ediyor. Bizlerde Kayseri Olay haber merkezi olarak kentin gezilip görülecek yerlerini sizler için derlemeye devam ediyoruz. İşte o adreslerden birisi daha: Barsama Mesire Alanı…

Kayseri'de mavi ile yeşili buluşturan adres...

Kocasinan Belediyesi tarafın Barsama Mahallesi’nde kazandırılan mesire alanında mavi ile yeşil eşsiz bir güzellik sunuyor. Açıldığı günden beri büyük ilgi gören mesire alanında yeşil bitki örtüsü ve mis gibi akan ırmak suyu bir arada bulunuyor. 

Kayseri'de mavi ile yeşili buluşturan adres...

Günün ya da haftanın yorgunluğunu atmak isteyenler, şehrin stresinden ve gürültüsünden kaçmak isteyenler, ailesi ile keyifli piknik yapmak isteyenler, doğanın doyasıya keyfini çıkarmak isteyenler için Barsama Mesire Alanı harika bir adres olarak karşımıza çıkıyor. 7’den 70’e her kesime hitap eden piknik alanında çocuklar için bulunan farklı oyun gruplarıyla çocuklar da gönüllerince eğleniyor. 

Kayseri'de mavi ile yeşili buluşturan adres...

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar tarafından ‘Cennetten bir köşe’ olarak adlandırılan 250 bin metrekare alana yapılan mesire alanında, 5 bin metrekare kilit parke yaya yolu, 85 kamelya ve piknik masası, yürüyüş yolları ve otopark, 15 adet Osmanlı Çeşmesi bulunuyor. 

Kayseri'de mavi ile yeşili buluşturan adres...Kayseri'de mavi ile yeşili buluşturan adres...