Kayseri'de maç sona erdi

Kayserispor'un Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Gaziantep'i karşılaşma sona erdi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayseri'de maç sona erdi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İlk yarısı 2-1 Gaziantep ekibinin üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısına Kayserispor teknik direktörü Sinan Kaloğlu, Baoken’in yerine Nazon’u, Ali Karimi’nin yerine de Bourabia’yı oyuna alarak başladı. Cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünden izleyen Selçuk İnan ise Ertuğrul Ersoy yerine Onurcan’ı oyuna alarak Kayserispor’un sol kanattan yaptığı ataklara karşı önlem alarak ikinci yarıya başladı.  
İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran Kayserispor üst üste korner atışları kullandı.  Kayserispor üst üste ataklar yaparken 57. dakikada Nazon’un muhteşem pası sonrası ceza sahasında topla buluşan ilk golün asistini yapan Cardoso düzgün bir vuruşla bir kez daha beraberliği sağladı. 
11 maçtır galibiyet alamayan Kayserispor, golden sonra baskısını artırırken tribünlerde bu baskıya eşlik etmeye başladı. 
68. dakikada konuk ekip iki değişiklik yaparken Christopher Lungoyi’nin yerine Mustafa Eskihellaç, Maxim’in yerine de Furkan Soyalp’i oyuna aldı. 
76. dakikada Sinan Kaloğlu Aylton Boa Morte’nin yerine Ackah’ı oyuna aldı. 
84. dakikada bu kez Nazon’un ortasında yakın mesafeden topu dışarı atan Mane oldu. 
88. dakikada Mane yerini Ramazan Civelek’e bıraktı. Aynı dakika da Kartal Karya’nın ceza sahası dışında kullandığı serbest vuruşta Kayserispor direğe takıldı. 
Kalan sürede başka gol olmayınca Kayserispor iki kez geriye düştüğü karşılaşmadan bir puanla ayrılırken; konuk ekibinin kaleyi bulan iki şutu da gol oldu. Kayserispor’un 13 korner kullandığı karşılaşmada konuk ekip ise hiç korner kullanmadı.