Kayseri'de lezzet dolu yolculuk yarın başlıyor

Kayseri 1 hafta süre ile önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Birbirinden ünlü isimlerin ağırlanacağı etkinlikle birbirinden farklı etkinlik yapılacak. İşte detaylar…

Kayseri'de lezzet dolu yolculuk yarın başlıyor

Türkiye’nin en önemli kentlerinden birisidir Kayseri… Ticareti, sanatı, mimarisi, doğası ve hiç şüphesiz mutfağı ile her dönem yerini korumuştur. 
Pastırması, sucuğu, mantısı, nevzinesi ve daha sayılamayacak nice lezzeti ile sadece Türkiye’ye değil dünyaya da adını duyurmuştur.

Kayseri'de lezzet dolu yolculuk yarın başlıyor

Kayseri mutfağını bilenler kadar hala bilmeyenlerinde olduğu hiç şüphesizken Büyükşehir Belediyesi kentin enfes lezzetlerini tanıtmak için harekete geçti. Belediye tarafından ilk kez geçen yıl Gastronomi Günleri düzenlendi. Etkinliğe hem kentte yaşayanlar tarafından hem de çevre illerden yoğun katılım gerçekleştirildi. Büyük ilgi gören etkinlik bu yıl ikinci kez düzenlenecek ve daha uzun sürecek. 

Kayseri'de lezzet dolu yolculuk yarın başlıyor

Kayseri’de Gastronomi Günleri yarın başlıyor

Kayseri Gastronomi Günleri’nin ikincisi 4-10 Ekim günleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleşecek. Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Erciyes Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi, Türkiye Aşçılar Federasyonu, Kayseri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği, Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası iş birliği ile yapılacak olan Kayseri Gastronomi Günleri’nde Rabia Özaslan, Murat Bozok, Yunus Emre Akkor, Sahrap Soysal, Hazer Amani, Eyüp Kemal Sevinç, Harun Reşit Dönmez, Cüneyt Asan, Rafet İnce, Doğa Çitçi, Elif Korkmazel’in moderatörlüğünde vatandaşlarla bir araya gelecek.

Kayseri'de lezzet dolu yolculuk yarın başlıyor

Gastronomi Günleri’nde ünlü şefler, paneller, yarışmalar, çocuk etkinlikleri, gastroşovlar ve konserler, daha nice çeşitli etkinlikler vatandaşları bekliyor.