Kayseri'de koşu bandı icralık oldu!

Kayseri'de yaşanan ekonomik sıkıntılarla birlikte icra dosyalarına yenileri ekleniyor. Traktörden tarlaya, altın bilezikten  ankastre ocağa, iş yerlerinden evlere, davlumbaz fırından yüzüğe kadar ortaya çıkan icra dosyaları dikkat çekmişti. Şimdi de kentte ödenmeyen borçtan dolayı koşu bandı icralık oldu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de koşu bandı icralık oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de yaşanan ekonomik sıkıntılar icra dosyalarına da yansıyor. Kayseri'de icralık olan kişi sayısı her geçen gün artıyor. Önceki yıllarda resmi rakamlara göre Kayseri'de her 3 kişiden biri icralık olmuştu. Adalet Bakanlığı verilerine göre, Kayseri’de icra ve iflas dairelerindeki dosya sayısına bakıldığında rakam 500 bine dayanmıştı.

Kayseri'de koşu bandı icralık oldu!

İcralık dosya sayısı artıyor

Kayseri'de ekonomik sorunlarla birlikte ödenmeyen borçların artmasıyla Adliyeler'deki icra takip dosyalarında da dikkat çeken oranda artış gündeme gelmişti. Bu düşündüren borç tablosu farklı şekillerde gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Koşu bandı açık arttırmayla satılacak

Bu kapsamda Kayseri'de icra nedeniyle satılığa çıkarılan eşyalar listesine yenileri ekleniyor. Kayseri Genel İcra Dairesi, bu kez de çeşitli spor aletlerinin icradan satılık olduğunu duyurdu. Bir borçtan dolayı satışa çıkarılan spor aletleri açık arttırmayla satılacak. 

Kayseri'de koşu bandı icralık oldu!

Hangi spor aletleri ne zaman icradan satılacak?

Açık arttırmayla satışa çıkarılacak olan sporaletleri şu şekilde; 1 adet spor salonu aleti, 6 adet dizel koşu bandı, 3 adet eliptik marka, 1 adet kürek. Satışa çıkarılacakolan spor aletlerinin muhammen kıymeti 982.500 TL olarak ifade edildi. Açık arttırma başlangıç tarihi 10 Eylül 2024  saat 11:08, bitiş tarihi ise 17 Eylül 2024  saat 11:08 olarak ifade edildi. Spor aletleri için ikinci açık arttırma başlangıç tarihi 14 Ekim 2024  saat 11:08, bitiş tarihi ise 21 Ekim 2024 saat 11.08.