Kayseri'de korkutan artış!

Kayseri İtfaiye Daire Başkanlığı kentte yaşanan olumsuz olaylara anında müdahale etmeye devam ediyor. Bu çerçevede İtfaiye Daire Başkanlığının haziran ayı istatistikleri açıklandı. Yaşanan olaylardaki artık ise gözlerden kaçmadı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de korkutan artış!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri İtfaiye Daire Başkanlığı kentte önemli bir görev üstleniyor. Ekipler, yangından kazaya, su baskınından kurtarmaya ve vatandaşları bilinçlendirmek üzere kurumlarda eğitimlerini sürdürmeye devam ediyor. 

Kayseri'de korkutan artış!

17 istasyon, 308 personel ve 57 araçla olaylara müdahale eden Kayseri İtfaiyesi haziran ayı faaliyet raporunu açıkladı. Rapora göre itfaiye ekipleri kentte sadece bir ay içerisinde 1089 yangın, 115 trafik kazası, 555 kurtarma, 4 su baskını olayı olmak üzere toplam tam 1763 olaya müdahale etti. 

Kayseri'de korkutan artış!

Ekipler yine haziran ayı içerisinde 39 denetim gerçekleştirirken, 3 bin 187 eğitim verdi. 
Diğer yandan Kayseri İtfaiyesinin her paylaştığı istatistiklerde bir önceki aya artış yaşandığı görüldü. Ekipleri mayıs ayı içerisinde 181 yangın, 83 trafik kazası, 296 kurtarma, 61 su baskını olayına müdahale etti. 

Kayseri'de korkutan artış!

Özellikle yangınlardaki artık gözlerden kaçmadı. Yaz aylarında sıcaklıkların artması üzerine birde rüzgarın eklenmesiyle Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Kayseri’de de orman yangınları meydana geldi. Yetkililer tarafında vatandaşların yangınlara karşı dikkatli ve tedbirli olmalarının sürekli altı çiziliyor.