Kayseri'de 'korku' haftası

Kayseri'de hafta içerisinde yaşanan korkunç olaylar vatandaşları endişelendirdi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de 'korku' haftası
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri, son bir hafta içinde peş peşe yaşanan kavga olaylarıyla sarsıldı. Kentte yaşanan bu olumsuz olaylar, vatandaşları fazlasıyla tedirgin etti. Kayseri Olay haber merkezi olarak son bir 12-19 Mayıs arasında yaşanan ve vatandaşları endişelendiren olayları sizler için derledik…

Kayseri'de 'korku' haftası

Kocasinan'da bıçaklı-silahlı kavga

İlk kavga haberi 12 Mayıs Pazar gece saatlerinde geldi. Kocasinan ilçesine bağlı Sahabiye Mahallesi Ahi Evran Caddesi’nde iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı ve silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada şahıslar, tabanca ve bıçakla R.K. ve M.K.’yı yaraladı. 

Kayseri'de 'korku' haftası

Pazarda 'kız alıp verme meselesi' kavgası

Kayseri pazartesi gününe de olaylı başladı. Mimarsinan Mahallesi’nde kurulan bir semt pazarında kavga çıktı. Kavga sebebinin ise kız alıp verme meselesinden dolayı olduğu iddia edildi. Kavgada Ü.O. silahla bacağından vurulurken, A.B. bıçaklanarak, M.B. ve B.B. de darp sonucu yaralandı

Kayseri'de 'korku' haftası

Tomarza'da aile dehşeti

Haftanın son kavga haberi ise Tomarza ilçesinden geldi. Tomarza’da bir kişi tartıştığı eski eşi ve kayınpederini pompalı tüfekle vurarak yaraladı. İzzet Özilhan Bulvarı'nda meydana gelen olayda; S.H. ile eski eşi K.T. ve A.T. tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine S.H., yanındaki pompalı tüfek ile eski eşi ve babasına ateş açtı. 

Kayseri'de 'korku' haftası

Şehirde art arda yaşanan bu olaylar vatandaşları tedirgin etmeye devam ediyor. Vatandaşlar, ‘Kayseri’ye neler oluyor?’ sorusunu sormaya devam ediyor.