Kayseri'de konser var! Konserin yeni tarihi ve yeri belli oldu

Kayseri'de daha önce ertelenen konserin yeni tarihi belli oldu. Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) Başkanı Sema Karaoğlu, konserin yapılacağı tarihi ve yeri açıkladı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de konser var! Konserin yeni tarihi ve yeri belli oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) daha önce 21 Ekim'de gerçekleştireceği Cumhuriyet konserini İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sonrası yaşanan bazı gelişmeler nedeniyle iptal etme kararı almıştı. Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. KİGDER Başkanı Sema Karaoğlu, konserin yapılacağı tarihi açıkladı. 

Kayseri'de konser var!

KONSER NEREDE NE ZAMAN YAPILACAK?
KİGDER Cumhuriyet Konseri geleneğini sürdürüyor. KİGDER bu yılda Cumhuriyet konserine hazırlanıyor. Önceki yıllarda büyük coşkuya sahne olan konserlerin bu yılda yine aynı coşkuyla geçmesi bekleniyor. KİGDER Başkanı Sema Karaoğlu, daha önce ertelenen konserin yeni tarihi ile ilgili açıklama yaptı. Karaoğlu, konserin 9 Kasım Perşembe günü yapılacağını açıkladı. Konserin yeni tarihi ile ilgili bilgi veren Karaoğlu, tüm vatandaşları “Daha Nice Yüzyıllara” adlı konsere davet etti. Karaoğlu, “Birkaç kez ertelenen ve yeri değişen 100. Yıl Cumhuriyetimizi kutlama konserimizi nihayet yapıyoruz. Müsait olanları bekleriz. 9 Kasım perşembe saat 20:00’ de Erciyes Kültür Merkezi’nde” ifadelerini kullandı. 

Kayseri'de konser var!