Kayseri'de kimin villası icralık oldu?

Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı Billur Mahallesi'nde bulunan villa icralık oldu. Ödenmeyen borçtan dolayı icralık olan villa açık arttırma ile satılacak. Villa için istenen ücret dikkat çekti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de kimin villası icralık oldu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de ekonomik sıkıntılar nedeniyle icra dosya sayısındaki artış sürüyor. Bu kez de Melikgazi'de 286 metrekare villa icradan satılığa çıktı. Bir borçtan dolayı satışa çıkarılan villanın Billur Mahallesinde yer aldığı dile getirildi. 

İcradan satılacak

11 Parselde yer alan taşınmazın Erenköy Mahallesi sınırları içerisinde kaldığı dile getirildi. Taşınmazın bulunduğu yerleşim alanında, genellikle konut alanı olarak kullanılan, 2-3 katlı villa nitelikli yapılardan oluşuyor. Taşınmazın 1500 metre batısında Mehmet Özhaseki Bulvarı, 2,5 km kuzeyinde Erciyes Üniversitesi Yerleşkesi yer alıyor.  Ana taşınmaz üzerinde 10 adet bodrum kat,  zemin kat ve 1 normal kattan oluşan villa nitelikli yapı bulunuyor. 

Kayseri'de kimin villası icralık oldu?

İcralık villa için ne kadar ücret isteniyor?

Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi tarafından satışa çıkarılacak olan villa için belirlenen kıymet bedeli ise 12.000.000 TL olarak açıklandı.  Söz konusu taşınmaz birinci açık arttırma  başlangıç tarihi 14 Kasım 2024  saat 11:44 olarak ifade edilirken, ikinci açık arttıma tarihi ve saati 19 Aralık 2024 saat 11:44 olarak belirtildi. İcradan satılığa çıkarılan villanın sahibi merak konusu oldu.