Kayseri'de kim FETÖ elebaşı Gülen'in atleti ile gömüldü?

15 Temmuz 2016 yılında yaşanan darbe girişimini Gazeteci Nedim Şener köşe yazısına taşıdı. Şener'in yazısındaki Kayseri detayı dikkat çekti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de kim FETÖ elebaşı Gülen'in atleti ile gömüldü?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden tam 8 yıldı. Gazeteci ve köşe yazarı Nedim Şener, 15 Temmuz darbe girişimini ‘FETÖ elebaşı Gülen’in atleti ile gömülen öğretmen mahrem imam’ başlığı ile köşe yazısına taşıdı. Gazeteci Şener’in yazısındaki Kayseri detayı ise dikkatlerden kaçmadı. 

Yazısına “253 şehit 2 bin 500’den fazla gazimiz canları ve kanları ile direnirken, yurtiçinde belli bir kesimin küçümsediği Türk milletinin milyonlarca evladı ilk kez bir 15 Temmuz 2016 gecesi darbe girişimini durdurdu.” diyerek başlayan Şener, “O gece sadece Fetullahçı Terör Örgütü değil, arkasındaki güç olan, hala onu koruyan ve kullanan Amerika Birleşik Devletleri, soykırımcı İsrail ve Almanya dahil bazı Avrupa ülkeleri yenildi.” ifadeleri ile devam etti. 

'Ailesinin haberi yoktur'

Şener’in köşe yazısındaki 2013 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmen detayı ise dikkat çekti. Şener, 7 Ocak 2013 yılında ‘Öğretmenin ölümü yasa boğdu’ başlığıyla yerel basının bir haber yaptığını hatırlatarak, ölen kişinin Fetullahçı Terör Örgütü’nün Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki mahrem yapılanmasında üst düzey yönetici olduğunu söyledi. 
Şener, 2018 yılında Ankara Emniyeti Terörle Mücadele Şubesi’nde ifade veren mahrem imamlardan birisinin hayatını kaybeden öğretmen Mehmet Akyol ile ilgili tüm detayları anlattığını söyledi. Şener’in yazısında mahrem imamlardan birisinin ifadesinde ‘Cenazesine İzmir bölgesinin ve Ankara bölgesinin Genel Müdür ve Müdürleri katılmıştır. Mehmet Emin Yıldız ve bazı müdürler morga girmiş ve ceset yıkandıktan sonra elebaşının atletini cesede giydirip o şekilde gömülmesini sağlamışlardır. Bu hadiseden ailenin haberi yoktur.’ ifadeleri de yer aldı. 

 

Nedim Şener'in köşe yazısını okumak için TIKLAYINIZ