Kayseri'de Kent Ekmek Kaç TL olacak?

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kent Ekmeğe zam konusunu gündeme getirmişti. Diğer yandan Fırıncılar odasına bağlı bazı fırınların Ramazan ayından itibaren somun ekmeği 7.5 TL'ye satmaya devam ediyor. Kent Ekmek kaç TL olacak sorusu, birkaç gün sonra yanıtını bulacak? Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Kayseri'de Kent Ekmek Kaç TL olacak?

Kayseri'de özellikle dar gelirli vatandaşların tercih ettiği Kent Ekmek kaç TL olacak? Bu soru, bir kaç gün içinde netlik kazanacak.

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs Ayı toplantısında, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın liderliğinde toplanmış ve Kent Ekmeğe zam konusu gündeme gelmişti. Toplantıda, Kent Ekmeğin yeni fiyatının ne olacağı büyük merak konusu oldu.

Kayseri'de Kent Ekmek Kaç TL olacak?

Kayseri'de bazı fırınlarda somun ekmek 7.5 TL'den satılıyor. Bu iddialara Fırıncılar Odası'ndan yalanlama gelmişti. Bazı fırınlar, Ramazan ayından itibaren somun ekmeği fiyatının 7.5 TL'den satmaya devam ederken, artan maliyetler nedeniyle bu fiyatın tüm fırınlarda olması bekleniyor. Diğer taraftan, KAYTUR'a bağlı çıkarılan Kent Ekmeğin fiyatı da belirsizliğini koruyor. Şu anda 3.75 TL olan fiyatın ne kadar artacağı netlik kazanmadı. Tahminlere göre, Kent Ekmeğin fiyatının 3.75 TL'den 4.75 TL veya 5 TL aralığında olması bekleniyor. Fırınlarda somun ekmek fiyatı 7.5 TL olunca, Kent Ekmek büfelerine daha çok ilgi yaşandı. 

Kayseri'de Kent Ekmek Kaç TL olacak?

Kent Ekmek Büfeleri

Kent Ekmek Satış Noktaları Şu şekilde: Büfe Anayurt, Büfe Belsin, Büfe Beyazşehir, Büfe Emirgan, Büfe Erkilet, Büfe Eski Şehir Bağları, Büfe Hunat, Büfe Hacılar, Büfe Argıncık, Büfe İldem, Büfe İldem Park, Büfe Meydan, Büfe Büyükşehir, Büfe Talas, Büfe TOKİ, Büfe Yeni Mahalle, Büfe Yoğunburç, Büfe Mimsin, Büfe 6. Etap, Büfe Ziya Gökalp, Büfe Karpuzatan, Büfe Büyükşehir Mini Terminal,Beyazşehir, Mini Terminal Yeşil Mahalle, Mini Terminal Talas, Mini Terminal Fevzi Çakmak ve Mini Terminal Belsin.

Kent Ekmek Büfe Fiyat Tarifesi:

Sade Somun (200 gr): 3,75 TL

Tam Buğday Somun (200 gr): 4,75 TL

Roll Ekmek (50 gr): 1,40 TL

Roll Tam Buğday Ekmek (50 gr): 1,50 TL

Sade Tost Ekmeği (450 gr): 19 TL

Tam Buğday Ekmeği (450 gr): 19 TL

Tam Buğday Tost Ekmeği (450 gr): 20 TL

Çavdar Ekmeği (450 gr): 19 TL

Köy Ekmeği (450 gr): 19 TL

Tam Tahıllı Ekmek (450 gr): 20 TL

Gacer Ekmeği (450 gr): 22 TL

Glutensiz Ekmek (275 gr.): 14 TL

Ruşeymli Ekmek (450 gr): 22 TL

Roll Tuzsuz Ekmek (50 gr): 1,40 TL

Galeta: 16 TL

Galeta Çeşnili: 19 TL

Galeta Ruşeymli: 19 TL

Galeta Unu (400 gr.): 11 TL

Simit: 7 TL