Kayseri'de kaydedilen görüntüler ekipleri harekete geçirmişti! Olayla ilgili dikkat çeken gelişme

Kayseri'de gece saatlerinde kaydedilen ve hem trafiği hem kendi canını tehlikeye atan şahıslar için Kayseri Emniyet Müdürlüğü harekete geçmişti. Ekipler, o şahısları buldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de kaydedilen görüntüler ekipleri harekete geçirmişti! Olayla ilgili dikkat çeken gelişme
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de seyir halindeyken trafikte tehlikeli görüntüleyen şahıslar Kayseri Emniyet Müdürlüğünü harekete geçirmişti. Melikgazi ilçesine bağlı Çorakçılar Mahallesi Miralay Nazım Bey Bulvarı’nda kaydedilen görüntüler vatandaşları şoke etmişti. 

Üstü açık otomobilde gece yarısı tek bacakları dışarıda seyreden 2 kişi görenlerin yüreklerini ağzına getirdiği tehlikeli anların ardından İl Emniyet Müdürlüğü o aracın peşine düştü. Polis ekipleri, araç, sürücü ve trafiğe aldırış etmeden tehlikeli hareketler yapan şahısları buldu. Otomobil trafikten men edilirken, sürücüye 3 bin 576, yolculara ise bin 380 TL ceza uygulandı.

Şahıslara ‘trafik güvenliğini tehlikeye sokmak’, ‘saygısızca araç kullanmak’ ve ‘emniyet kemeri takmamaktan’ cezai işlem uygulandı. Emniyetten yapılan açıklamada, “18.08.2024 günü bazı haber sayfaları ve sosyal medya hesaplarında üstü açık bir araçtan sarkarak kendilerini ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren şahısların gündeme gelmesi üzerine; Ekiplerimizce yapılan çalışmalar neticesinde bahse konu araç ve araçta bulunan M.S.A.,N.K. ve H.D. isimli şahıslar tespit edilerek gözaltına alınmışlardır.

Şahıslara; Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak, Saygısızca Araç Kullanmak, Emniyet Kemeri Takmamaktan Trafik cezaları uygulanmıştır. Şahıslara ayrıca TCK'nın 179. maddesi olan "Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak" tan adli işlem başlatılmıştır. Halkımızın huzurunu bozanlar ile mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir.!” denildi.