Kayseri'de kapanan yolla ilgili yeni gelişme

Kayseri'de dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış bazı ilçelerde hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli yağış sonrasında bazı yollarda trafikte aksamalar meydana gelirken, bazı güzergahlarda da ulaşım sağlanamadı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de kapanan yolla ilgili yeni gelişme
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de dün etkili olan sağanak yağış özellikle ilçelerde hayatı olumsuz etkiledi. Bu ilçelerden biri de Sarız oldu. Sağanak yağış nedeniyle ulaşımda aksamalar meydana geldi. Belediye ekipleri etkili olan yağışın ardından alarma geçti.

Kayseri'de kapanan yolla ilgili yeni gelişme

Yağış nedeniyle hangi yol ulaşıma kapandı

Diğer yandan Sarız ilçesinde etkisini gösteren şiddetli yağışla brilikte bazı bölgelere ulaşım sağlanamadı. Kapanan yollar nedeniyle harekete geçen belediye ekipleri, yol açma çalışması yaptı. Sarız Belediyesi yağış nedeniyle  Dayıoluk, Ördekli Mahallelerine ulaşımı sağlayan yolun kapandığını ve yol açma çalışmasının yapıldığını duyurdu.

Kayseri'de kapanan yolla ilgili yeni gelişme

Sarız Belediye Başkanı Eroğlu: Yol yeniden ulaşıma açıldı

Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu,  'İlçemizde dün akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağıştan sonra kapanan Dayıoluk -Ördekli mahallemiz yolu Belediye ekiplerimizin müdahalesiyle tekrar ulaşıma açıldı' dedi.