Kayseri'de kamuda işe girecekler belli oldu! Personel alım sonuçları açıklandı

Kayseri'de merakla beklenen personel alım sonuçları açıklandı. Kimler kamuda iş sahibi olacak. Erciyes Üniversitesi (ERÜ) sözleşmeli personel alımı ile ilgili detayları paylaştı. Ayrıntılar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de kamuda işe girecekler belli oldu! Personel alım sonuçları açıklandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörlüğe bağlı birimlerde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin b fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere 'Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar' gereğince 16 Nisan 2024 tarihinde Resmi Gazete’de ve Üniversite web sayfasında yayınlanan sözleşmeli personel alım ilanına dair Kariyer Kapısı Sistemi üzerinden alınan başvuruların incenle sürecinin tamamlandığını açıkladı. 

Kayseri'de kamuda işe girecekler belli oldu! Personel alım sonuçları açıklandı

Adaylara bildirim yapıldı

Yapılan inceleme sonrasında en yüksek KPSS puanı alan adaydan başlamak üzere ilgili pozisyon sayısı kadar asıl ve bir katı kadar yedek aday belirlendiği ifade edildi. Başvurusu onaylananlar ile gerekli şartları taşımayan, eksik belge yükleyen ya da KPSS puanı ile sıralamaya giremeyen adaylara da Kariyer Kapısı Sistemi aracılığı ile yine gerekli bildirimler yapıldı. 

Kazananlar ne yapacak?

Buna göre belirlenen yedek adayların istenilen belgelerle birlikte en geç 6 Ağustos 2024 Salı günü mesai bitimine kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. Belirtilen süre içinde müracaat etmeyen adaylar hakkından feragat etmiş sayılacak

Erciyes Üniversitesi tarafından açıklanan Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yedek Aday Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız