Kayseri'de kadınlar için müjdeli haber

Kadınlara özel mütevazi moda, bol beden başta olmak üzere elbiseler, tunikler, pantolonlar, ceketler, ayakkabılar, aksesuarlar ve daha birçok ürün kategorisi bulunan ünlü markanın en büyük mağazası Kayseri'de açıldı. İşte Kayseri Olay haber merkezinin hazırladığı Kayseri haberi…

Kayseri'de kadınlar için müjdeli haber

Türkiye'nin önde gelen kadın giyim, ayakkabı ve aksesuar markası Seçil Store, Kumsmall AVM'de Türkiye'nin en büyük mağazasını açtı.

Mağazanın açılışına özel fırsatlar ve indirimler sunduklarını belirten Seçil Store bayisi yetkilileri Kurban Bayramı'na kadar sürecek özel kampanyalarla müşterilerine avantaj sağlayacaklarını belirtti.

Mağazada kadınlara özel elbiseler, tunikler, pantolonlar, ceketler, ayakkabılar, aksesuarlar ve daha birçok ürün kategorisi bulunuyor.

Ayrıca, büyük beden ve mütevazi moda için de seçkin bir adres olduklarını vurgulayan yetkililer, Kumsmall AVM'nin Zemin kat Z226 numaralı mağazasında hizmet verdiklerini belirtti.

Kumsmall AVM Kayseri Şehir Hastanesi yakınında bulunan mobilya ağırlıklı Avrupa'nın en büyük karma AVM'lerinden biri olarak hizmet veriyor.

Seçil Store yetkilileri, “Avrupa’nın en büyük karma AVM’si olan Kumsmall AVM'ye yakışır bir şekilde Türkiye’nin en büyük Seçil Store mağazasını burada açtık. Kayseri'de yaşayan bütün kadınları, Seçil Store mağazasında bulunan ürünleri görmeye davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.