Kayseri'de kaçakçılığa darbe: Binlerce ve kilolarca ele geçirildi!

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonlarda binlerce makaron, ruhsatsız silah ele geçirdi. Detaylar Kayseri Olay Haber bülteninde...

Kayseri'de kaçakçılığa darbe: Binlerce ve kilolarca ele geçirildi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına yönelik mücadele kararlılıkla devam ediyor. 8 ayrı operasyonda 8 şahıs göz altına alındı. 

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 1-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdikleri operasyonlarda önemli bir başarıya imza attı. Yapılan operasyonlarda toplamda 80 kilogram kaçak tütün ve 120.980 adet makaron ele geçirildi. Ayrıca, 4 adet ruhsatsız av tüfeği ile 18 fişek de operasyonlarda bulundu.

Operasyonlarda, aranan şahıslar kapsamında 12 kişi yakalandı. Ele geçirilen suç unsurları ve toplamda 8 olayla ilgili olarak 8 şahıs hakkında yasal işlemler başlatıldı ve bu şahıslar adli makamlara sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğü, haksız kazanç sağlamak amacıyla faaliyet gösteren suç organizasyonlarına karşı mücadelesinin aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edeceğini belirtti. Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla yürütülen bu çalışmaların sürdürüleceği vurgulandı.