Kayseri'de kaç bina yıkıldı? Yazılı yanıt istedi…

Kayseri'de 2018-2023 yılları arasında kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kaç bina yıkıldı? Bu yıkılan binaların yerine kaç daire yapıldı? MHP'li vekil, Bakan Mehmet Özhaseki'ye sordu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de kaç bina yıkıldı? Yazılı yanıt istedi…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor. Peki, dönüşüm çalışmaları kapsamında kentte kaç bina yıkıldı? Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, konuyu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye sordu ve bilgi istedi. 
Kayseri'de kaç bina yıkıldı? Yazılı yanıt istedi…
ÖZHASEKİ’DEN SORULARINA YANIT İSTEDİ
MHP’li İsmail Özdemir, Bakan Mehmet Özhaseki’ye 2018-2023 yılları arasında yapılan çalışmaları sordu. Özhaseki'nin, Özdemir'e vereceği yanıt merak konusu oldu. Peki Özdemir, hangi sorularına yanıt istedi?
Kayseri'de kaç bina yıkıldı? Yazılı yanıt istedi…MHP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'den şu sorularına yazılı yanıt istedi: 2018-2023 yılları arasında Kayseri genelinde kentsel dönüşüm kapsamında toplam kaç bina ve daire yıkılmış, yerine kaç bina ve daire yapılmıştır? Önümüzdeki dönemde kentsel dönüşüm anlamında Kayseri ile ilgili bakanlığınızın çalışmaları nelerdir?
Kayseri'de kaç bina yıkıldı? Yazılı yanıt istedi…