'Kayseri'de istediğinizi başaramayacaksınız'

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun Kayseri'de yaşanan olaylar ile ilgili iddialarına bir tepki de Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Halit Yağmur'dan geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

'Kayseri'de istediğinizi başaramayacaksınız'

Kayseri'de 30 Haziran Pazar günü yaşanan olaylar Meclis'te de gündeme getirildi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin sığınmacı politikalarının neden olduğu toplumsal sorunların araştırılması ve alınacak önlemlerin belirlenmesi amacıyla araştırma komisyonu kurulması önergesinin görüşülmesi sırasında, tartışmalar çıktı.

Tartışmalar sırasında Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Emniyet Müdürü Atanur Aydın’ı hedef alan DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’na Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Halit Yağmur'dan da yanıt geldi. 

Vali Çiçek ve Müdür Aydın’a destek veren Başkan Yağmur; "Olay başladığı andan itibaren vatandaşlarımızın yanında olan, doğacak birçok provokasyonun önüne geçen Kayseri halkının güven duyduğu Valimiz Gökmen Çiçek ve Emniyet Müdürümüz Atanur Aydın’ın emeklerine şahidiz. Kayseri’de istediğinizi başaramayacaksınız” dedi.