Kayseri'de işe giren 285 kişi belli oldu!

Kayseri'de Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapacak olan 285 kişi belli oldu. Sonuçlar açıklandı. Kazananlara yönelik liste ve diğer detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de işe giren 285 kişi belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Eğitim öğretimin başlamasına az bir süre kala Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü okullarda görev yapacak yardımcı personel için harekete geçmişti. İŞKUR işbirliğinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okulların bakım, onarım ve temizlik ihtiyaçlarının giderilmesi faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere 1020 kişilik geçici süreli Toplum Yararına Program (TYP) çerçevesinde işçi alınacağı duyurulmuştu. Bu kapsamda Kocasinan ilçesindeki okullarda görev yapacaklar belli oldu. 
NE ZAMAN İŞE BAŞLANACAK?
28 Ağustos 2023 tarihinde başlayan ve 01 Eylül 2023 tarihinde sana eren başvuruların ardından beklenen gelişme oldu. Toplam çalışma süresinin 9 ay olarak ifade edildiği alım için işe başlangıç tarihi ise 11 Eylül 2023. Çalışmanın bitiş tarihi de 10 Haziran 2024 olarak ifade edildi. 
Kayseri'de işe giren 285 kişi belli oldu!
ŞARTLARI TAŞIMAYANLAR KURADA ÇIKSA BİLE...
Diğer yandan YTP için başvuracak adayların program başvuru itibariyle işsiz olmaları isteniyor. Emekli ve malul aylığı almamak, hane geliri 17.103,48 TL'nin altında olmak da diğer aranan şartlar arasındaydı. TYP şartlarını taşımayanlar noter kurasında çıksalar bile işe alınmayacaklar. 
İşte Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü TYP sonuçlar... 
Kayseri'de işe giren 285 kişi belli oldu!Kayseri'de işe giren 285 kişi belli oldu!Kayseri'de işe giren 285 kişi belli oldu!Kayseri'de işe giren 285 kişi belli oldu!Kayseri'de işe giren 285 kişi belli oldu!Kayseri'de işe giren 285 kişi belli oldu!