Kayseri'de işçi aranıyor: Son bir ay işsiz, 4 artı 1 yemek, sendika, servis...

Kayseri'de bazı firmalar işçi alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi firmalar, hangi alanlarda alım yapıyor. Çalışma şartları, maaş ne kadar? Firmalar neleri, hangi konuları bir vaat olarak sunuyor? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de işçi aranıyor: Son bir ay işsiz, 4 artı 1 yemek, sendika, servis...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ülke geneninde olduğu gibi Kayseri'de işsizler ordusu iş sahbi olabilmek için mücadele veriyor. İşsizliğin kanayan bir yara olarak etkisini sürdürdüğü kentte bazı firmalar eleman alımı yapacağını duyurdu. 
Kayseri'de işçi aranıyor: Son bir ay işsiz, 4 artı 1 yemek, sendika, servis...Peki, hangi alanlarda alım yapılacak. İşçilere ne vaat ediliyor? Çalışma şartları nasıl olacak? Firmalar ilanlarında bu konularda da bilgi veriyor.  Yatak, yorgan ve mobilya üretimi yaopan Yataş firması üretim bölümünde kanepe, baza başlık döşeme işlerini yapacak en az ilköğretim mezunu 20-40 yaş aralığında erkek mobilya döşeme işçileri alınacağını duyurdu. 
Kayseri'de işçi aranıyor: Son bir ay işsiz, 4 artı 1 yemek, sendika, servis...
İŞTE FİRMANIN İŞÇİLERE SUNDUĞU VAATLER
Firma çalışma saatlerini 08-18.00 olarak duyurdu. Vardiyalı sistemin uygulandığını belirten firmanın iş ilanındaki diğer şartları ise şu şekilde: 4 artı 1 çeşit yemek, Hacılar hariç Kayseri'nin her bölgesine servis, asgari ücretle başlangıç, 4 ay sonra sendika kaydı, sosyal haklar, ikramiye, maaş ödemeleri her ayın 7'sinde.
Kayseri'de işçi aranıyor: Son bir ay işsiz, 4 artı 1 yemek, sendika, servis... 50 KİŞİ ARANIYOR
Diğer yandan Kayseri'de faaliyet gösteren Hedef Kablo'da eleman alımı yapacağını duyurdu. 
Hedef Kablo bünyesinde İŞKUR İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Kablo İmal Makinası Operatörü mesleğinde yetiştirilmek üzere toplam 50 kişilik eleman alımı yapılacak. Adaylarda aranan şartlar, 18-40 yaş aralığında kadın/erkek, en az ilköğretim mezunu, son bri ay işsiz, servis imkanı, çalışma 3 vardiya şeklinde. Diğer yandan bu iş ilanı için İŞKUR binası zemin katta 25 Temmuz 2023 salı günü saat 10.00'da topu görüşme yapılacağı da belirtildi. 
Kayseri'de işçi aranıyor: Son bir ay işsiz, 4 artı 1 yemek, sendika, servis...
İŞKUR'DAN İŞ VE MESLEK DANIŞMANI UYARISI
İŞKUR'dan yapılan açıklamada iş ilanlarına başvuru yapmak ve görüşmek isteyen vatandaşların resmi yönlendirme ve günlük gönderme işlemleri için İl Müdürlüğünü ziyaret edip İş ve meslek danışmanlarıyla görüşebilecekleri ifade edildi.